Miss ordförande??
Datum:2009-02-18 Tid:10:09:17


I helgen blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att bli ordförande i vår bostadsrättsförening, men det ville jag inte, det känns som lite väl mycket ansvar nu när jag bara har bott här sen i juni förra året. Men sen så visade sig att alla andra i föreningen vägrade ta på sig ordförandeskapet så jag kände mig helt enkelt tvungen, för någon måste ju för tusan vara ordförande annars blir det ju helt galet! Så från och 3 mars är det mig man ska vända sig med sina frågor, och vad ska jag svara då?? Ha ha det ordnar sig nog :-)

Igår var jag på återträff med föräldragruppen och det var ett par där som var så sagolikt torra så det inte var sant! Jag menar vad ska man dit och göra om man ändå inte har något intresse av att surra lite med folk, ja ja de kanske tyckte att det var kul att lyssna på andra som pratar. De andra som var där är riktigt trevliga och det var roligt att se bebisarna.

Och sen har jag fått reda på en spännande sak, jag har sett ett öde hus en bit bort från där vi bor, och jag vill verkligen köpa det huset för det kan bli hur fint som helst om man renoverar, men igår träffade jag lite folk som bor här i bygden och de berättade att det inte går att bo i det huset, och kan ni gissa varför?? jooo för att det spökar sååå mycket där!!!! Ingen har tydligen kunnat bo där på grund av det!!! Häftigt!

Kramar så länge!


Sällskapssjuk!
Datum:2009-02-13 Tid:11:07:07


Igår var jag så himla uttråkad och jag var så sugen på att träffa lite människor. Det kan ibland bli lite tråkigt härute på landet för det finns ju inte så mycket människor i krokarna. Men igår så hände något kul. Jag var på väg till bussen in till stan för att följa med stora prinsessan på innebandy och sen skulle jag träffa älsklingen på gymet. I allafall så träffade jag på en kvinna som äger en affär härute och frågade mig om jag ville vara med i en diskussionsgrupp som verkade för "Hållbara bygder". Självklart sa jag ja då jag inte hade träffat människor på flera dagar och ville bara surra och fika lite med folk. Vi skulle träffas vid affären vid 19.30 bestämde vi. Sen så åkte jag och prinsessorna in till stan och jag gick även förbi jobbet en sväng och träffade på en hel hög med roliga människor som surrade med. I allafall så åkte jag sen ner till affären och träffade folket som skulle vara med i diskussionsgruppen. De visade sig vara riktigt trevliga och vi ska ses igen den 5 mars. Vi ska vara med i en förstudie som ska handla om vilken service vi vill ha i bygden. Det finns verkligen jättemycket att göra! Och vi tog fram en massa bra ideer som vi ska gå igenom nästa gång...Ha ha va roligt det var att träffa folk!! Hej så länge

RSS 2.0