Spökar det?
Datum:2009-11-30 Tid:14:00:11


Har just skickat mejl till ett medium som kanske kan kolla om det finns något spöke i vårat hus...Igår började en av Selmas leksaker tuta och spela med jämna mellanrum utan att vi var i närheten, till slut blev vi så less så vi tog ut batteriet...Ja ja tänker ni, nu inbillar hon sig! Men imorse hände något annat! Jag skulle lägga Selma och hade hennes favoritskiva på i stereon, på volym 10, helt plötsligt utan att vi ens var i närheten höjdes volymen till 21 och det ekade musik i hela huset!!! vad berodde det på???
Jag tycker att det är lite obehagligt, men hoppas att det är mormor som kanske är här och hälsar på, läste på den där sidan med medium att man ska försöka prata med andarna, de kanske vill säga något, så jag ska prova....
Gud det låter ju helt sjukt, men vi får se vad som händer...

I allafall så har jag ju glömt bort att berätta om den där hemlsen som jag skrev om för ett tag sen, och nu ska jag avslöja den, fast i och för sig så vet väl alla det vid det här laget, men i allafall så ska jag byta jobb!!!! Kul!!!!

I torsdags lämnades min uppsägning in, för jag nekades tjänstledighet, och jag börjar nya jobbet den 4 januari,,,, gratulera mig :-)

Puss å kram

Barnloppis i Sala
Datum:2009-11-28 Tid:12:16:14


Idag var det ju som sagt dags för barnloppis, och jag förundras över hur mycket skit folk har hemma som de försöker säja. Min filosofi är att man ska sälja saker på en loppis billigt, för att bli av med skiten..men folk satt där vid sina bord glad i hågen och försökte säja urtvättade kläder för typ 30 kr styck och det skulle jag ALDRIG köpa, jag menar gamla urtvättade kläder, som dessutom inte är av märket pop, molo, katvig m.m går inte att sälja till såna priser, folk vill inte betala, vilket resulterar i att man får ta med sig alla skrotkläder hem och lägga de i förrådet igen, men jag gjorde i allafall ett fynd, och det var en cykelstol (som en karl var smart nog att sälja billigt), en hamax barnstol för 100:-, ett riktigt fynd alltså, fint skick var den oxå!

Min kompis Cecilia hittade lite leksaker till sin lilla som hon köpte...Men annars så pallrade vi iväg oss ganska snabbt och åkte istället till Schelins och fikade :-)


Så roligt!!!!!!!!!!!!!
Datum:2009-11-27 Tid:16:49:57


Igår träffade jag min barndomsvän Frida som jag inte pratat med eller sett på nästan 14 år, det var sååå kul att träffa henne. Jag letade upp henne på facebook och det var såå kul att jag hittade henne. Frida är nog den tjej som jag har delat mestadels av min barndom med, upp till slutet av högstadiet då våra vägar skildes åt och jag vet egentligen inte varför det blev så, det bara blev på nåt sätt...Men när jag träffade henne igår var det samma gamla tokiga Frida, och hon såg precis ut som förut, ja det var så roligt så ni kan inte ana, det som vi behövde göra var ju att försöka uppdatera varandra på vad som hänt i våra liv de senaste 14 åren och det tar ju inte direkt en kvart, så vi får nog träffas fler gånger och surra...Men det sjuka var att jag har hela tiden trott att hon bodde i USA, men hon hade flyttat hem till Sverige och bor bara 7 mil från mig!

Idag har jag varit på affären och handlat 3 kg lammkorv och jag kan bara säga en sak, om ni behöver köpa kött av något slagså åk till Västerfärnebo handelsbod för de har det absolut bästa till bra priser oxå, och allt är lokalproducerat!

Cecilia har varit hos mig hela dagen idag, ni vet tjejen som jag berättade om förut, som jag lärde känna på öppna förskolan, det har varit en kul dag och vi lagade mat, åkte till Västerås m.m, jätteroligt att lära känna lite nya trevliga människor i den här hålan :-)

Imorgon är det barnloppis i Sala som gäller, ska leta efter lite fynd till Selma....


Sätt fart!!!!!!!!!!!!!!!!!
Datum:2009-11-23 Tid:11:00:05


Nu har jag sedan en tid tillbaka bestämt mig att byta jobb så på torsdag lämnar jag in min uppsägning och börjar på nya jobbet i januari, ska bli såå kul faktiskt, känns som jag verkligen behöver detta. Det som är lite sugit är att jag på nya jobbet bara får 25 semesterdagar istället för 31 som jag har nu, men fördelarna överväger nackdelarna och jag är väldigt glad att det var jag som fick jobbet...

I helgen hade vi 1-års kalas för Selma och jag förstår inte hur tiden har kunnat gå så snabbt, helt sjukt! Vår stora lilla tjej som börjar på dagis snart...Vi hade sån tur som fick dagis precis där vi bor....Yacine ska ta hand om inskolningen, för jag vill inte börja mitt nya jobb med att vara ledig...

Jag har sån beslutsångest över renoveringen här hemma, känns som vi står helt still! jag måste bestämma vilka väggar som ska rivas m.m, men jag får aldrig nån fart och ringa snickaren....Skärp dig nu för tusan och sätt lite fart måste jag banka in i skallen!!!





Jävla folkfronten!
Datum:2009-11-09 Tid:10:11:04


Fy fan vilken idiot jag såg på tv nyss, han var med i något parti som hette folkfronten, och han tyckte att alla icke västerlänningar skulle utvisas ur Sverige, även blandbarn som hade en svensk förälder och en utländsk! Okej så Selma och Yacine skulle då utvisas till Algeriet bara rakt av sådär??? Vilken dåre, kände faktiskt för att spöa honom lite när jag såg det där...Gahhh jag blir så arg på sådana puckon, hur kan man bli sååå oerhört blåst???  ful var han också den dåren!

En soft dag
Datum:2009-11-04 Tid:16:25:16


Idag har det varit ganska lugnt, jag och Selma har varit ute och åkt runt lite, vi var till tandläkaren med Emmy på eftermiddagen och sen så var jag och hälsade på den där tjejen som jag berättade om, det var trevligt...De bor i ett jättefint hus som de hyr, låg verkligen jättefint! Imorgon blir det öppna förskolan som  gäller! Och vet ni...Snart ska jag avslöja en hemlighet som är super duper, men det blir först om några dagar! Kramar

Här är den bild på Selma som halloween spöke :-)


Så jäkla längesen!
Datum:2009-11-03 Tid:16:32:31


Tänk vad himla längesen det var jag skrev nu, det var i somras när vi var i Algeriet! Men anledningen till detta är att jag verkligen inte haft tid. jag har jobbat, och eftersom Selma har varit vaken ganska mycket på nätterna så har jag gått och lagt mig typ kl 8 på kvällen. Det har varit kul att jobba ett tag men nu ska jag vara ledig i två månader och bara  ta det lugnt, julshoppa m.m Idag har jag och Selma varit på öppna förskolan, det var ganska kul men ibland är det så himla torra människor där kan jag säga! Det kom en ny tjej dit idag, tor hon var nyinflyttad i sala och ingen pratade med henne! Då så måste ju jag självklart göra det, hon var väldigt trevlig och vi bestämde att vi skulle träffas imorgon för att luncha, det blir kul, och bebisen som var 8 månader var jättesöt! Jag berättar mer imorgon om hur vår lunchdejt gick :-) Det är i allafall kul att lära känna lite nya människor i dfen här lilla hålan...Skriver mer sen! Kramar

RSS 2.0