Dålig salong!
Datum:2009-01-30 Tid:08:58:21


Jag blir så irriterad, jag var igår och skulle plocka ögonbrynen och färga de och ögonfransarna. Det kostade 325 kr och det blev inte bra. Brynen är det olika form på nu och jag tycker det är dåligt med färg i dem. JAG SAKNAR MARIELLES HUD OCH KOSMETIK I SUNDSVALL!!! Det är det absolut bästa salongen och Marielle är verkligen toppen, hon gör allt perfekt. Va fasiken jag är så långt bort och jag kan ju inte gärna åka upp till Sundsvall 1 gång per månad för att fixa till mig....Och i den här lilla stan finns bara typ två salonger och ingen verkar bra, och de är mycket dyrare än Marielle oxå så det känns lite pissigt, när alltså jag måste lära mig att göra det helt själv för det här går inte!


Trött måndag!!
Datum:2009-01-26 Tid:16:42:39


Idag har jag och bebis bara varit hemma och myst tillsammans. Natten var ganska dryg och jag kunde inte sova riktigt bra, det var en massa oväsen i väggarna och jag misstänker att det kan vara råttor, inte särskilt kul om det kommer en liten råtta och biter en i tårna!! Men iallafall så tog jag igen den förlorade sömnen på förmiddagen då jag och lillbebisen sov i någon timme, sen kändes det mycket bättre!!

Idag har jag köpt en badbalja på nätet, en tummy tub, det är ngn modell som barnet sitter i istället för de vanliga traditionella som de ligger i. Jag får den nu i helgen så det blir spännande att se hur den funkar och om bebis tycker om den.

Nu håller jag på att laga chili con carne tills min älskling kommer hem. Hoppas den blir bra, jag har så dålig fantasi när det gäler mat så det blir väl inte så jättestor variation precis. Jag är faktiskt bättre på att baka än att laga mat, men jag försöker få till det i allafall...


Gahhh vad jag längtar efter en shoppingtur! Det var så längesen, men jag har shoppingförbud den här månaden, för huset ska renoveras och vi kanske ska åka till Frankrike i mars....

Fridens...:-)

Lördag!!
Datum:2009-01-24 Tid:15:15:05


Igårkväll såg vi på lets dance, och det är så himla fjantigt vilka "kändisar" de har med denna omgång. Jag menar Blondinbella i all sin ära och Magdalena Graaf, ja de är ju kända men va fasiken är de kända för?? Bloggerska, modell m.m det är ju inte världsomvälvande ycker jag, men jag kan ju ha fel. I allafall så hejar jag på Laila Bagge, tycker hon är väldigt duktig, men det finns ju vissa andra som oxå är bra.

Idag var vi uppe med tuppen och åkte iväg och tränade tidigt, hela familjen. Jag tränade ett helkroppspass och det var riktigt trevligt, men man märker verkligen hur mycket styrka man tappar när man håller upp med träningen ett tag. Det var ju i våras som jag tränade regelbundet senast, sen har det ju bara blivit sporadiska pass.

Nu väntar jag på att det ska komma ett par och köpa min bärsjal som är till salu på blocket, och det är bra för jag är inte stenrik den här månaden, jag och en kompis ska till och med boka bord på en loppis för att sälja saker, så vi får in lite kosing nu när man är mammaledig. Näe nu måste jag gå och ta ut strömmingen som ligger i ugnen! Kramar

Välkommen till min nya blogg!
Datum:2009-01-22 Tid:10:17:09


Nu har jag börjat blogga! Kika gärna in och läs! :-)


RSS 2.0